fbpx

Batec renoveert 17 bruggen in onze Hoofdstad Amsterdam

Amsterdam met zijn mooie grachten telt meer dan 1500 bruggen. Het wordt daarom ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. En natuurlijk zijn wij trots dat we van Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid 17 bruggen mogen renoveren.

Opdrachtgever:Gemeente Amsterdam

Datum:20-08-2013

Na de werkvoorbereiding, het verzorgen van de nodige werkplannen en het aanvragen van de vereiste vergunningen komt natuurlijk nog het inrichten van de bouwplaats, het verzorgen van een goede bereikbaarheid en de juiste milieumaatregelen. want we willen toch niet dat die mooie grachten door ons worden vervuild. En dan lekker aan de slag in Amsterdam.

Naast het herstellen van de betonconstructies dmv betonreparaties en injecteren, worden de leuningen weer netjes door ons geschilderd. Belangrijk natuurlijk voor de toeristen maar ook voor de amsterdammers zelf, die overigens weinig overlast ondervinden, want de bruggen kunnen ook tijdens onze werkzaamheden gewoon in gebruikt blijven. Ook als wij aan de onderzijde van de bruggen de stalen liggers opnieuw aan het conserveren zijn, kunnen de bootjes er gewoon door. Hier en daar nog wat metselwerk herstellen en dan kunnen deze 17 kunstwerken weer een hele tijd mee.