fbpx

[yoast-breadcrumb]

Betonreparateur

Al ruim 65 jaar herstelt én voorkomt Batec door goed onderhoud betonschade. Met meerdere expertises en een groot aanbod in diensten is Batec een veelzijdig bedrijf. Daarnaast zijn wij ook erkend leerbedrijf, gespecialiseerd in beton. Wil jij werkervaring opdoen in een afwisselende baan of worden opgeleid tot gediplomeerd betonreparateur ?

Dan zoeken wij jou!

Datum:22-8-2022

Wat ga je doen?

Je werkt mee in de praktijk en voert allround onderhoudswerkzaamheden uit door heel Nederland. Denk hierbij aan het handmatig repareren van beton, aanbrengen van spuitbeton, beton injecteren, beton conserveren maar ook aan reparaties van vloeren en slijtlagen. Als leerling betonreparateur kun je worden opgeleid in twee jaar tijd tot volwaardig betonreparateur. Gedurende de opleidingsperiode word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers, die jou alle kneepjes van het vak leert. Naast jouw begeleider werk je ook samen met de rest van het team. Regelmatig doe je theoretische kennis op bij het ROC in Nieuwegein. Na afloop van de opleiding ontvang je een BBL 2 diploma en ben je gegarandeerd van een vast contract bij Batec.

Wat vragen wij?
– Een enthousiasteling die nauwkeurig werkt en weet van aanpakken
– Teamplayer, je kan goed samenwerken en bent communicatief vaardig
– In het bezit van een rijbewijs B
– In het bezit van VCA is een pré

Wat bieden wij?
– Een afwisselende, uitdagende functie op veel verschillende werkplekken
– Marktconform salaris
– Primaire arbeidsvoorwaarden volgens het bouw-cao
– Eventueel een 2-jaar durende opleiding (35 lesdagen per jaar) met na afloop een baangarantie en salaris gedurende de hele opleidingsperiode

Interesse?
Is jouw interesse gewekt? Wij horen graag van jou! Stuur jouw reactie naar hhsmit@batec.nl. Binnen vijf werkdagen krijg jij hier reactie op.
Bel voor meer informatie naar Erik Smit: 0653267025.