Betonschade herstel

N

Kwaliteit

Veiligheid

Milieu

Betonschade herstel

Betonschade herstel laat u uitvoeren door een van de beton herstel bedrijven in Nederland met genoeg kennis. Logisch natuurlijk, want een ervaren bedrijf heeft door de jaren heen alle problemen op het gebied van het herstellen van betonrot wel een keer voorbij zien komen. Batec is een van die beton herstel bedrijven. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring kunnen wij betonrot op een efficiënte manier herstellen zonder veel overlast te veroorzaken. Wij kunnen ons werk doen, zonder dat uw werk vertraging oploopt. Neem vooral contact op als u last heeft van betonrot en plan een nadere kennismaking in met een specialist van Batec.

Betonschade herstel is vakwerk

Betonrot wordt zo genoemd omdat het meestal wordt veroorzaakt omdat de wapening, meestal staal, begint te roesten en zo het beton kapot drukt. U kunt er dan voor kiezen om de gehele betonnen constructie te laten vervangen, maar dit is vaak duur en onpraktisch. Voor het herstel van betonschade heeft u een vakman nodig. Betonrot herstellen wordt namelijk met de hand gedaan en is een secure klus. Die vakman kan Batec u leveren. Dankzij jarenlange ervaring is Batec een van de bedrijven die ook de juiste materialen in huis heeft om beton herstel uit te voeren.

Neem contact op voor meer informatie over het herstellen van betonrot

Het is begrijpelijk dat u meerdere bedrijven benaderd voordat u een keuze maakt voor het herstel van het beton van uw pand. Door contact op te nemen kunt u uw situatie uitleggen waarna Batec een offerte kan opstellen voor betonschade herstel. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze specialisten. Die komt dan langs om de betonschade op te nemen en kan u, na inspectie, vertellen welke kosten u kunt verwachten. Voor contact met een medewerker en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0418 63 56 98.

Onze klanten