Diploma betonreparateur voor Davey

Onze collega Davey de Haan heeft zijn diploma Betonreparateur niveau 2 behaald. Wij feliciteren hem én Batec met deze mooie prestatie.

Op 9 juli vond de feestelijke uitreiking van het diploma plaats. Het was de afronding van een tweejarige opleiding die Davey via het LSVB en ROC Midden-Nederland genoot. Sinds september 2017 volgde hij de benodigde schoolvakken, werkte hij mee bij Batec en legde vervolgens alle benodigde praktijkexamens met succes af. Goed gedaan Davey! Inmiddels werkt hij met veel plezier bij ons in vaste dienst en leert nog elke dag bij. Jonge enthousiastelingen die ook zo’n succesvol traject via ons bedrijf willen volgen, zijn van harte welkom!

Betonreparateurs hard nodig.

Het opleiden van medewerkers tot betonreparateur is van levensbelang voor het kwaliteitsniveau in onze branche en van ons bedrijf. Voor dit vak is een wettelijk erkend diploma vereist en het opleiden van betonreparatiespecialisten (Betonreparateur niveau 2 en 3) wordt gewaarborgd door OTBS. Bij de oprichting van deze nieuwe stichting vervulde de VBR ( Vereniging van gecertificeerde Betonreparatiebedrijven ) een belangrijke voortrekkersrol. Batec is al jaren VBR-lid.