(Leerling) Betonreparateur West-Brabant

Al ruim 60 jaar herstelt én voorkomt Batec door goed onderhoud betonschade. Met meerdere expertises en een groot aanbod in diensten is Batec een veelzijdig bedrijf. Daarnaast zijn wij ook erkend leerbedrijf, gespecialiseerd in beton. Wil jij opgeleid worden tot betonreparateur én werkervaring opdoen in een afwisselende baan? Dan zoeken wij jou!

Datum:05-12-2019

Wat ga je doen?
Als leerling betonreparateur word je in twee jaar tijd opgeleid tot volwaardig betonreparateur. Je werkt mee in de praktijk en voert allround onderhoudswerkzaamheden uit door heel Nederland. Denk hierbij aan het handmatig repareren van beton, aanbrengen van spuitbeton, beton injecteren, beton conserveren maar ook aan reparatie van vloeren en slijtlagen. Gedurende de opleidingsperiode word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers, die jou alle kneepjes van het vak leert. Naast jouw begeleider werk je ook samen met de rest van het team. Regelmatig doe je theoretische kennis op bij het ROC in Nieuwegein. Na afloop van de opleiding ontvang je een BBL 2 diploma en ben je gegarandeerd van een vast contract bij Batec.

Wat vragen wij?
– Een enthousiasteling die alles over het vak in de theorie en praktijk wil leren
– Woonachtig in regio West-Brabant
– Minimaal een vmbo-diploma beroepsgerichte leerweg
– In het bezit van een rijbewijs B
– In het bezit van VCA is een pré

Wat bieden wij?
– Een afwisselende, uitdagende functie op veel verschillende werkplekken
– Een 2-jaar durende opleiding (35 lesdagen per jaar) met na afloop een baangarantie
– Marktconform salaris (ook gedurende de hele opleidingsperiode)
– Primaire arbeidsvoorwaarden volgens het bouw-cao

Interesse?
Is jouw interesse gewekt? Wij horen graag van jou! Stuur jouw reactie naar hhsmit@batec.nl. Binnen vijf werkdagen krijg jij hier reactie op.
Bel voor meer informatie naar Erik Smit: 0653267025.