Onderhoud houten bruggen

N

Kwaliteit

Veiligheid

Milieu

Onderhoud houten bruggen

Naast het onderhoud voor betonnen constructies, kunt u Batec ook inschakelen voor het onderhoud van bijvoorbeeld houten bruggen. In het Nederlandse landschap zijn nog altijd veel houten bruggen te vinden en deze hebben regelmatig onderhoud nodig om veilig gebruikt te kunnen worden. Denk hierbij aan bruggen in parken en natuurgebieden. Batec inspecteert de constructie, repareert eventuele schade zoals houtrot, en zorgt ervoor dat de brug er weer netjes uitziet en veilig gebruikt kan (blijven) worden.

Na onderhoud van Batec verkeren houten bruggen weer in perfecte staat!

Houten bruggen hebben constant te maken met de invloeden van weer en wind. Hout is een stuk zachter dan beton en heeft daarom ook vaker onderhoud nodig. Batec herstelt houten bruggen in hun oorspronkelijke staat en als onderdeel van het onderhoud worden bruggen ook voorzien van een coating. Dankzij deze coating krijgt vocht geen kans meer om door te dringen in het hout en wordt de levensduur van houten bruggen verlengd.

Heeft u een project? Wij helpen u graag!

Start u binnenkort met een project waarbij onderhoud van groot belang is? Batec biedt u graag ondersteuning bij het uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Neem vooral contact op door te bellen met 0418 63 56 98. Dan kunt u meteen een afspraak inplannen met een van onze vakmensen om de opties door te spreken.

Onze klanten