Slijtlagen aanbrengen

N

Kwaliteit

Veiligheid

Milieu

Slijtlagen aanbrengen

Slijtlagen aanbrengen is een ideale manier om de levensduur van constructies of civiele kunstwerken te verlengen. Een slijtlaag is een coating die de vakmensen van Batec aanbrengen op parkeer- en brugdekken, steigers en perrons. Dankzij deze coating blijft de onderliggende structuur beschermd tegen slijtage als gevolg van weersinvloeden en het gebruik van de structuur. Neem geheel vrijblijvend contact op met Batec om de mogelijkheden voor het aanbrengen van slijtlagen door te spreken.

Slijtlagen aanbrengen op constructies voor veilig gebruik

U bent ongetwijfeld bekend met de aanslag die zich kan vormen op de toplaag van, met name houten, bruggen. Dat leidt tot een spekglad oppervlak met alle gevolgen van dien voor passanten. De slijtlagen die Batec kan aanbrengen hebben altijd voldoende stroefheid waardoor het gevaar op vallen of slippen sterkt verminderd wordt. Ook voldoen de slijtlagen van Batec aan de strenge eisen die Rijkswaterstaat oplegt aan slijtlagen en voegovergangen.

Een vakman komt graag bij u langs om de opties door te spreken

Bij Batec gaan we graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden voor het aanbrengen van slijtlagen op de constructies binnen uw project door te spreken. Bij deze nodigen we u dan ook van harte uit om contact op te nemen en een kennismaking in te laten plannen. Dat doet u via telefoonnummer 0418 63 56 98.

Onze klanten