fbpx

Beton conserveren

Beton conserveren

Batec adviseert u om het beton na het uitvoeren van een betonreparatie te laten conserveren middels een scheuroverbruggende en carbonatatieremmende coating en/of slijtlaag. Door de reparatie te conserveren voorkomt Batec het eventueel ontstaan van nieuwe schades. Tevens kunnen door conserveren kleur- en structuurverschillen worden vereffend, wat een esthetisch fraaier resultaat oplevert.

Naast beton kunnen wij ook staal conserveren

Stalen onderdelen van civieltechnische kunstwerken (bijvoorbeeld leuningen) worden door ons ontroest, waar nodig plaatselijk gerepareerd en vervolgens voorzien van een geschikte primer en tweelaags verfsysteem. Wacht u te lang met staal onderhouden, dan loopt u het risico dat bijvoorbeeld leuningen compleet vervangen moeten worden. Maar ook zo’n vervanging kan Batec voor u verzorgen. Vaak brengen wij dan nieuwe, thermisch verzinkte leuningen aan, zodat u ook meteen voldoet aan de actuele regelgeving.

Contact opnemen bij vragen

Wilt u meer weten over de methode die Batec erop nahoudt bij het conserveren van staal of beton? Neem dan even contact op met onze medewerkers. U kunt dan al uw vragen stellen en uw huidige situatie uitleggen voor een advies op maat. Ook kan er desgewenst een nadere kennismaking worden ingepland. Contact opnemen doet u door te bellen met 0418 63 56 98.