fbpx

Beton injectie

Beton injectie

Beton injectie is een methode om scheuren en holle ruimten in een betonnen constructie of metselwerk te dichten. Bij injectie wordt onder gecontroleerde druk vloeistof in de opening geïnjecteerd. Na het injecteren is het beton weer massief en veel sterker dan daarvoor. Batec kan deze ingreep voor u verzorgen. Efficiënt, effectief en voor een eerlijke prijs. Kijkt u vooral rond op de website voor meer informatie over onze diensten en neem contact op bij onduidelijkheden.

Beton injectie; precisiewerk met een sterk eindresultaat

Het injecteren van beton is precisiewerk dat door deskundige medewerkers, met eigen materieel van Batec wordt uitgevoerd. Met deze methode wordt de oorspronkelijke sterkte van een constructie hersteld en/of wordt een eventuele lekkage gestopt. Dat voorkomt verdere schade en dankzij een beton injectie is uw pand, muur, vloer of wand weer helemaal op de toekomst voorbereid.

Batec beheerst verschillende beton injectie methoden

Er zijn verschillende beton injectie-methoden en -vloeistoffen. Afhankelijk van de soort en de diepte van de schade, en het doel van de reparatie wordt een bepaalde injectie methode met de meest geschikte injectievloeistof toegepast. Het doel van de reparatie kan variëren van structureel versterken tot elastisch afdichten en alles daar tussenin. Bent u benieuwd naar de beste manier van injecteren voor uw constructie van beton? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een inspectie.

Afspraak maken voor inspectie en advies

Het lastige met beschadigd beton is dat u dit niet altijd met het blote oog ziet. Scheuren en gaten kunnen zich onder de oppervlakte bevinden waardoor het beton mooi glad lijkt. In feite is het echter poreus en kunnen er makkelijk stukken afbreken. Daarom heeft u bij Batec ook de mogelijkheid om een inspectie aan te vragen. Een inspecteur komt dan uw betonconstructie controleren en kan u op basis daarvan vertellen welke methode van injecteren voor uw beton de beste oplossing is. Op basis van deze inspectie kan er meteen een gerichte offerte worden opgesteld zodat u daarna niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een afspraak maken doet u door te bellen met 0418 63 56 98.