Beton onderhoud

N

Kwaliteit

Veiligheid

Milieu

Beton onderhoud

Hoewel beton een duurzaam product is, ontkomt u er niet aan dat hier van tijd tot tijd onderhoud aan gepleegd dient te worden. En aangezien er verschillende soorten beton zijn kan het soort onderhoud sterk verschillen. Schakel Batec in voor professioneel onderhoud van beton. Hier vindt u een bedrijf met meer dan 55 jaar aan ervaring in het herstellen en onderhouden van betonnen constructies. Bij Batec kunt het onderhoud van beton dan ook met een gerust hart uit handen geven.

Zorg op tijd voor beton onderhoud om schade te voorkomen

Helaas gebeurt het nog vaak dat er pas een bedrijf wordt ingeschakeld voor beton onderhoud wanneer er al schade is. En dat is zonde want dan moet deze schade ook nog hersteld worden. En dat brengt natuurlijk ook weer extra kosten met zich mee. Daarom schakelt u Batec in voor een periodieke controle. Zo worden beschadigingen in een vroeg stadium al opgespoord en blijft eventuele schade zo beperkt mogelijk. Bovendien wordt dan meteen de oorzaak van de schade achterhaalt waardoor u hier in de toekomst niet nogmaals tegenaan loopt.

Contact bij vragen

Als u meer wilt weten over de dienstverlening van Batec, of als u een afspraak wilt maken voor een inspectie van uw betonnen constructie(s), dan kunt u direct met een medewerker spreken door te bellen met telefoonnummer 0418 63 56 98.

Onze klanten