fbpx

Betonreparatie viaducten Kennedylaan Eindhoven

Aan de onderzijde van de viaducten gelegen aan de John F. Kennedylaan te Eindhoven zitten nogal wat betonschades. Batec krijgt opdracht van de Gemeente Eindhoven om deze te herstellen. De  7 km lange John F. Kennedylaan komt uit op de A50, een belangrijke ontsluitingsweg dus welke niet zomaar kan worden afgesloten. De uitvoering vindt daarom in de nachtelijke uurtjes plaats.

Na het voorbereiden van de werkzaamheden, het melden van het nachtwerk bij de gemeente Eindhoven en het per brief informeren van de omwonenden kunnen de werkzaamheden worden opgestart. Belangrijk bij zo’n nachtwerk is de veiligheid, dus zorgen voor goede verkeersmaatregelen en dat we gezien worden door de weggebruikers. Die weggebruikers kunnen met een wegversmalling gewoon hun weg vervolgen. Minimale overlast dus. 

De bereikbaarheid wordt verzorgd door autohoogwerkers, dit werkt het beste omdat smorgens om 6 uur de weg weer vrij moet zijn voor de aankomende spits. Het is januari, dus warme kleding en zo nu en dan en kopje warme koffie zijn ook belangrijk. 

Omdat de temperaturen net boven het vriespunt lagen konden de werkzaamheden met een aangepaste mortel toch worden uitgevoerd.