fbpx

Betonreparatie en conservering silogebouw Reudink te Lochem

Na inspecties door een extern inspectiebureau besloot ForFarmers om het silogebouw avn Reudink BV in Lochem te laten repareren. Na het maken van een offerte kon Batec aan de slag met de herstelwerkzaamheden.

Opdrachtgever: ForFarmers

Reudink BV, onderdeel van ForFarmers BV, is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in de productie van biologische mengvoeders. Reudink gebruikt silo’s om het voer op te slaan. Na verloop van tijd zijn echter schades te zien aan de buitenwand van de silo. Over de gehele wand van het silogebouw van Reudink waren betonschades zichtbaar. Deze betonschades waren ontstaan door carbonatatie. De betondekking op de wapening was te gering. Daarnaast waren er een aantal scheuren zichtbaar op de wand.

Batec werd aangenomen door ForFarmers om reparatiewerkzaamheden aan het silogebouw uit te voeren. Om de werkzaamheden uit te voeren werd een vaste steiger voor de gehele gevel geplaatst. Daarnaast werd het gehele oppervlak gereinigd en werden de aanwezige betonschades gesaneerd en gerepareerd. Tot slot werd een tweelaags carbonatieremmend coatingsysteem op het gehele oppervlak aangebracht.

Wilt u ontzorgd worden? Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op en wij helpen u verder.
Scroll naar boven